Haberler

Dicle Edaş'ta de Bebek Sepeti Uygulaması Sürüyor

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) tarafından, yeni doğan bebekleri için personeline “Bebek sepeti” hediye etme uygulaması sürüyor.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) tarafından, yeni doğan bebekleri için personeline "Bebek sepeti" hediye etme uygulaması sürüyor. Bebek sepeti uygulaması, anne veya baba olma heyecanını yaşayan Dicle EDAŞ çalışanlarını fazlası ile mutlu ediyor.

Çalışanlarıyla bütünleşen, onların mutluluklarını da acılarını paylaşmaktan geri kalmayan Dicle EDAŞ, bir yandan da personeline yönelik moral ve motivasyon uygulamalarını da sürdürüyor. Kısa süre önce başlatılan "Bebek sepeti" uygulaması devam ederken, bu kez de Batman İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan ve daha yeni baba olan çalışanlardan Ramazan Yıldız, Menderes Çelik ve Edip Aydın'a İl Müdürü Faruk İşlek ve Müşteri Hizmetleri yöneticisi Mehmet çiftçi tarafından bebek sepeti hediye edildi. İl Müdürü İşlek, çalışanları kutlarken, "Yeni doğan bebeklere 'Hoş geldiniz' diyorum. Bu heyecanı yaşamak bize de mutluluk veriyor. Her 3 bebeğimize de ömür boyu sağlık, mutluluk ve esenlik diliyorum. Allah her 3 kızımıza da güzel bir gelecek nasip etsin" dedi.

Baba olmanın heyecanını yaşayan Yıldız, Aydın ve Çelik, böylesi mutlu günlerinde kendilerini unutmayan şirket yöneticilerine teşekkür ettiler. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dicle Elektrik Dağıtım Ramazan Yıldız Batman Bebek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title