Haberler

Demirkıran: "2020 Yılının Cumhurbaşkanı Malatya'dan"

3.Deniz Kitap Festivali etkinlikleri kapsamında Malatya’ya gelen dünyanın en akıllı adamı unvanı ile bilinen Erdal Demirkıran, öğrencilerle buluştu.

3.Deniz Kitap Festivali etkinlikleri kapsamında Malatya'ya gelen dünyanın en akıllı adamı unvanı ile bilinen Erdal Demirkıran, öğrencilerle buluştu.

Yeşilyurt Kolukısa Anadolu Lisesi'nin tertiplediği Dünyanın En Akıllı Adamları Konferansı Hilton Otel'de gerçekleştirildi. Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalaya Kolu Kısa Anadolu Lisesi Müdürü Feridun Yalçın ile okul öğretmenleri ve yaklaşık bin 500 öğrencinin katıldığı konferansta açış konuşmasını yapan Okul Müdürü Yalçın, bu tür Kültür etkinliklerinde kendilerini destekleyen İlçe kaymakamı Babahanoğlu ile ilçe Milli Eğitim Müdürü'ne teşekkür etti.

Daha sonra bir konuşma yapan Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ise Yeşilyurt Kitap Yurdu kampanyası hakkında bilgiler vererek, 12 yazarı Malatya'ya davet ettiklerini ve Nisan ayına kadar kamuoyu ve öğrencilere açık konferanslar yapılacağını söyledi. Kaymakam Babahanoğlu, kültürel anlamda 3 yıldır Malatya'ya katkı sunan Deniz Kitapevleri'ne teşekkür etti.

Daha sonra geçilen konferansta Dünyanın en akıllı adamı unvanı ile bilinen Erdal Demirkıran, konuşmasına 2020 yılındaki Cumhurbaşkanı'nın bu konferansta belirleneceğini belirterek büyük alkış aldı. 2020 yılında Cumhurbaşkanı'nın Malatya'dan çıkacağını öngören Demirkıran, daha sonra konferansını özgüven, motivasyon ve sınav kaygısı konularında değişik örneklerle sürdürdü. Yoğun ilgi gören konferansın sonunda ise öğrenciler uzun süre Demirkıran'ı ayakta alkışladı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nesim Babahanoğlu Erdal Demirkıran Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title