Haberler

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Vatandaşlarla Buluştu

Güncelleme:

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve mahalle muhtarlarıyla birlikte vatandaşların sorunlarını dinleyerek taleplerini not aldı.

Vatandaşlarla bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Darıcalı hemşerilerimizle aramızda sağlam bir gönül bağı oluşturduk" dedi.

Darıca'nın 14 mahallesinde sokak sokak, ev ev ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve mahalle muhtarlarıyla birlikte hem mahallenin sorunlarını dinliyor hem de vatandaşların taleplerini not alıyor. Her vatandaşın sorunuyla yakından ilgilendiğini söyleyen Muzaffer Bıyık, "Göreve geldiğimiz ilk günden beri vatandaşlarımızla aramızdaki gönül bağını hiçbir zaman koparmamaya özen gösterdik. İlk günden itibaren Darıcalı hemşerilerimizle aramızda sağlam bir gönül bağı oluşturduk. Gönül belediyeciliği anlayışıyla vatandaşlarımızın derdiyle dertlendik. Çünkü her bir vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir anlayışını benimsedik. Vatandaşlarımızın talepleri bizim için kıymetli" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Bıyık AK Parti Darıca Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title