Haberler

Cizre'de 'Sokak Sağlıklaştırılması' Projesi Başlatıldı

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kayyum atanan Cizre Belediyesi, Sanayi Caddesi’nde “Sokak Sağlıklaştırılması” projesi çalışmalarına başladı.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kayyum atanan Cizre Belediyesi, Sanayi Caddesi'nde "Sokak Sağlıklaştırılması" projesi çalışmalarına başladı.

KHK ile Cizre Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Kaymakam Ahmet Adanur tarafından geliştirilen projeler hayata geçirilmeye devam ediliyor. Cizre'yi yeniden inşa etmek ve ilçeyi modern kente dönüştürüp, huzur ve refah getirmek için hazırladığı projeleri bir bir hayata geçiren Adanur, ilçedeki en işlek ve Cizre Belediyesi'nin de yer aldığı Sanayi Caddesi'ni baştan değiştirip "Sokak Sağlıklaştırılması" projesini de hayata geçirmek için çalışmalar başlatıldı.

Kaymakam Ahmet Adanur, Cizre'yi yeniden inşa edeceklerini belirterek, "Cizre'yi huzurlu, modern kent görünümüne kavuşturmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Adanur Cizre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title