Haberler

CHP Milletvekilleri Mersin

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Teşkilatı ile Tarsus ve Akdeniz İlçe Teşkilatı Yöneticileri Milletvekilleriyle Birlikte Mersin-tarsus Organize Sanayi Bölgesi'ni Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk partisi Mersin İl teşkilatı ile Tarsus ve Akdeniz ilçe teşkilatı yöneticileri milletvekilleriyle birlikte Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti.

CHP İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekilleri Ali Oksal ve Vahap Seçer, ziyaretlerinde OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve Bölge Müdürü Halil Yılmaz'dan yönetiminin faaliyetleri ve sorunları hakkında bilgi aldı. Mersin Tarsus OSB'nde yüzde 100 doluluk oranıyla 105 fabrika ve tesisin bulunduğunu ifade eden Sabri Tekli, ülke ortalamasının 2 katı üstünde bir işsizlik oranın olduğu Mersin bölgesinde 6 bin kişiye istihdam yarattıklarını, buna karşın hükümetten teşvik kapsamında yeteri kadar destek göremediklerini savundu.

Tekli ayrıca, OSB olarak sosyal sorumluluklarının da farkında olduklarını ve bu kapsam Türkiye'de bir ilk olarak bölgede Mersin Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu kurdurduklarını, yine ilk olarak bu yıl gıda teknolojisi bölümünden 26 öğrenciyi mezun ettiklerini bildirdi.

Milletvekilleri Ali Oksal ve Vahap Seçer, ziyaretin sonunda, başta bu konu olmak üzere bölgenin diğer sorunları hakkında not tuttuklarını, gerekli girişimlerde bulunacaklarını ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bu sorunu çözeceklerini bildirdiler.

Toplantı sonrası OSB yetkileri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Heyeti Bölgede faaliyet gösteren 2 firmayı gezerek, müteşebbislerin ve çalışanların sorunlarını dinlediler.

(SÖ-DLK-İRE) - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title