Haberler

CHP'li Karataş'tan Proje Yağmuru

"Yalı Toplantıları"nın bu haftaki konuğu CHP Konak Belediye Başkan Aday Adayı Kemal Karataş oldu.20 ana projesini ayrıntılı bir şekilde sunan Karataş'ı yaklaşık 500 kişi büyük bir coşku ile karşıladı.
Konak Belediyesi Başkan Aday Adaylarının...

"Yalı Toplantıları"nın bu haftaki konuğu CHP Konak Belediye Başkan Aday Adayı Kemal Karataş oldu. 20 ana projesini ayrıntılı bir şekilde sunan Karataş'ı yaklaşık 500 kişi büyük bir coşku ile karşıladı.

Konak Belediyesi Başkan Aday Adaylarının her hafta kendilerini tanıtma ve projelerini açıklama fırsatı bulduğu Yalı Platformu'nun organize ettiği "Yalı Toplantıları'nın bu haftaki konuğu CHP Konak Belediye Başkan Aday Adayı Kemal Karataş oldu.

"Konak'ta Başka Biçimde Yaşamak" başlığı altında 20 ana projesini anlatan Karataş'a partililerin ve halkın ilgisi yoğun oldu. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı toplantıda davetliler oturacak yer bulamazken Karataş büyük bir sevgi ve coşku ile karşılandı.

20 ana projesinin sunumuna kent yenileme projesinden başlayarak çevre ve sosyal sorumluluk projelerine kadar pek çok konuda ayrıntılı bir sunum gerçekleştiren Karataş, "Kenti yenilerken vatandaşı mağdur etmemek çok önemli" dedi. Önceki yönetimleri dönemine göre başarılı bulduğunu ancak yeni seçimlerde de yenilikler gelmesi gerektiğini ifade eden Karataş "Geçmişten günümüze çok şey değişti. Eskiden çöpler eşek ile toplanırdı. Şimdi ise modern araçlar kullanılıyor. Görüyorsunuz ki değişim sürekli. İzmir'in merkezinde bile binalar neredeyse 50 yıllık. Konak İzmir'in 29 ilçesinden her gün yüzbinlerce insanın gelip gittiği bir ilçe ama ne yazık ki merkeze yakışan binalara sahip değil" diye konuştu.

Kentlerin 5 yıllık bir dönem göz önüne alınarak düzenlenemeyeceğini belirten Karataş, "Kentin yüzyıllık projesi gerekli ve şarttır. Partim beni bu göreve getirirse Konak fiziki, coğrafi, kültürel ve sosyal değişmeye tabi olacaktır. Konak'ta başka türlü bir yaşam başlayacaktır. Konak ilçesinin 5 yıllık bir dönemini planlama noktasında değil, 100 yıllık dönemini planlama noktasında bulunuyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Karataş İzmir Konak Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title