Haberler

CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Gencen Açıklaması

CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Nejat Gencan, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı Mehmet Eren'i ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Nejat Gencan, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı Mehmet Eren'i ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

CHP'den Edirne Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan Nejat Gencan seçim çalışmaları kapsamında Edirne'deki çeşitli sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretleri sürdürüyor.

Bu doğrultuda Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'na (ETSO) bir ziyaret gerçekleştiren Gencan, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren ile bir araya geldi.

Esnaf ziyaretlerinde sona geldiklerini ve şimdi de Edirne'deki sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler düzenlediklerini ifade eden Gencan, Edirne'deki birçok kurumun son dönemde birbirleriyle uyumlu çalıştığına dikkat çekti. Kurumlar arası uyumdan Edirne'nin kazançlı çıkacağını kaydeden Gencan, "Edirne'deki kurumların Edirne'ye daha iyi ne yapabiliriz düşüncesi üzerinde kafa yorarak birbirleriyle uyumlu bir şekilde diyalog kurması beni oldukça memnun etti" diye konuştu. Bu uyumlu çalışmalara her zaman destek vermeye hazır olduğunu kaydeden Gencan, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Edirne dinamikleri olan bir kent. Bu dinamikler yıllarca kullanılamadı. Son dönemde ETSO, Ticaret Borsası, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odası gibi kurumlarımız başta olmak üzere birçok kurumumuzun ve sivil toplum örgütümüzün birbirleriyle uyumlu bir şekilde çalışması Edirne için büyük bir kazanımdır. Bu uyumlu çalışma sonucu kazanan Edirne ve Edirne'de yaşayanlar olacaktır."

Ziyaret sırasında Zıpkunkurt ve Eren'e, seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Gencan, aday adaylığı süreci ile ilgili de birtakım değerlendirmelerde bulundu.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ise Nejat Gencan'ın kendisine gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Gencan siyasette başarılı bir büyüğümüz. Uzun yıllar Edirne ve Ankara'da sürdürdüğü siyasi tecrübesini, aday gösterildiği ve seçildiği takdirde Edirne için de kullanacağından eminim. Ben kendisinin aday adaylığını tebrik ediyor ve bu yolda kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Gencan, ETSO ziyaretinin ardından Edirne Sanayisi'nde sanayici esnafıyla bir araya geldi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edirne Belediye Başkanlığı Nejat Gencan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title