Haberler

Çevre ve Orman Bakanı Eroğlu, Ulus İlçesi ile Abdipaşa Beldesinde Ziyaretlerde Bulundu

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bartın'da Yaptığı İnceleme ve Ziyaretleri Kapsamında Ulus İlçesi ve Ulus İlçesine Bağlı Abdipaşa Belde Ziyaretleri ile Sonlandırdı. Bakan Eroğlu, Kirazlık Köprü Barajı İnşaatının Tamamlanması İçin Çalışacaklarını Belirtti

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bartın'da yaptığı inceleme ve ziyaretleri kapsamında Ulus ilçesi ve Ulus ilçesine bağlı Abdipaşa belde ziyaretleri ile sonlandırdı. Bakan Eroğlu, Kirazlık Köprü Barajı inşaatının tamamlanması için çalışacaklarını belirtti Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, programları doğrultusunda öncelikli olarak Bartın-Karabük karayolu üzerinde yapımı devam eden Kirazlık köprü Barajı inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Eroğlu, Kirazlık Köprü Barajı inşaatına bu yıl 13.5 milyon YTL ayırdıklarını, bu ödeneğin tamamlanmasının ardından ek ödenek çıkarıp, barajın bir an önce tamamlanması için gayret gösterdiklerini söyledi. Çevre ve Orman Bakanı Prof. Veysel Eroğlu, AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç ve Bartın Valisi İsa Küçük ile birlikte Kirazlık Köprü Barajı inşaatında incelemelerde bulunarak, firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bartın Valisi İsa Küçük, AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus Belediye Başkanı Hüseyin Ulus, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, siyasiler ve bürokratlarla birlikte Apdipaşa Belediyesinin imkanları ile birlikte yaptığı Spor Tesisleri, Sosyal Tesisler, Misafirhane, Kütüphane, Terminal, Et Kombinası ve Beldes yatırımlarının açılışlarını gerçekleştirdi. Abdipaşa Belde Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Bakan Eroğlu ve çocuklar ile birlikte beldede bir süre yürüdü. Apdipaşa Belediyesindeki Mezbahane açılışının ardından Ulus'a geçen Bakan Eroğlu, Ulus ilçesinde vatandaşlar ile ilçe meydanında bir araya gelerek, sohbet etti.

(MAO-ET-Y) 05.05.2008 19:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title