Haberler

Büyükşehir'den Roman Vatandaşlara Sünnet Şöleni

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Roman Dernekleri Federasyonu ve Kandıra Roman Derneği ile birlikte Kandırada sünnet şöleni gerçekleştirdi.75 çocuğun sünnet olduğu şölen halk dansları, Roman Orkestrası ile şenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Roman Dernekleri Federasyonu ve Kandıra Roman Derneği ile birlikte Kandırada sünnet şöleni gerçekleştirdi. 75 çocuğun sünnet olduğu şölen halk dansları, Roman Orkestrası ile şenlendi. Roman vatandaşların ilgi gösterdiği şölende Hüzün Konseri ile eğlence doruğa ulaştı.

Büyükşehir Belediyesinin bu sene ilk kez düzenlediği sünnet şöleni Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde yapıldı. Etkinliğe Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Sözen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, Kandıra Roman Derneği Başkanı İhsan Okatan ve çok sayıda Roman vatandaş katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu çocuklara yönelik yapılan hizmetin ülkeye yapılan hizmet olduğunu ifade ederek onların hayata daha sağlıklı tutunmaları, temiz bir hayatta yaşamaları için hizmetler üretmeye devam edeceklerini kaydetti. Başkan Karaosmanoğlu çocukların ülkemizin teminatı olduğunu ifade ederek onların bu doğrultuda hayata atılmaları için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini aktardı.

Şölen daha sonra Roman sanatçı Hüzün konseri ile devam etti. Gecenin geç saatlerine kadar süren Hüzün konserinde Roman vatandaşlar doyasıya eğlendi. Şarkıcı Hüzün konsere başlamadan önce Büyükşehir Belediyesi'ne hayata geçirdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Hareketli ve duygusal parçaları ile konseri izlemeye gelen vatandaşlara mükemmel bir akşam yaşatan Hüzün, bir ara davul ile orkestraya eşlik etti. Roman vatandaşlar şarkıcının hareketli parçalarında yerinde duramadı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Kandıra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title