Haberler

Büyükçekmece Belediyesi Öğrencilere Çevre Bilinci Aşılanıyor

Büyükçekmece Belediyesince okullarda başlatılan "Geri Dönüşüm Gelecektir" projesi ile öğrencilere çevre bilincini aşılamaya yönelik eğitimler veriliyor.

Büyükçekmece Belediyesince okullarda başlatılan "Geri Dönüşüm Gelecektir" projesi ile öğrencilere çevre bilincini aşılamaya yönelik eğitimler veriliyor.

Büyükçekmece Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, 2016-2017 eğitim-öğretim yılındaki "Geri Dönüşüm Gelecektir" projesi kapsamındaki eğitimlerini Ömer Gültekin- Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu'nda başlattı. Öğrencilere yönelik yapılan sunumda kağıt, karton, cam, metal, plastik gibi ambalaj atığı, bitkisel atık yağlar ve atık piller, elektronik atıklarla ilgili bilinçlendirme eğitimi verildi.

Daha yaşanabilir bir dünya

Büyükçekmece Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün başlatmış olduğu "Geri Dönüşüm Gelecektir" projesinin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü ve çevre adına önemli işlere imza attığını söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak istiyorsak böylesine önemli çevre projelerine destek vermek zorundayız. Bu konuda geleceğimiz olan çocuklarımızı daha da bilinçlendirerek eğitmeliyiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yavuz Sultan Selim Ömer Gültekin Büyükçekmece Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title