Haberler

Burhaniye Tariş'te Gençlere Staj İmkanı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 76 nolu Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi (Tariş), liseli gençlere staj olanağı sağladı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 76 nolu Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi ( Tariş ), liseli gençlere staj olanağı sağladı. Tariş'de staj yapan, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Bölümü, son sınıf öğrencisi Burak Kara ve Semanur Topal, bilgi ve becerilerini geliştirirken, görevlilere de yardımcı oluyorlar.

Burhaniye'de bin 800 ortaklı 76 nolu Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi( Tariş ), meslek liselerinde okuyan öğrencilere staj olanağı sağladı. Burak Kara ve Semanur Topal'da Tariş'in bu yılki stajyerleri oldular. Polis olmak istediğini anlatan Stajyer Semanur Topal," Burada ağabey ve ablalardan bir şeyler öğreniyoruz. Burada aile ortamı içinde stajımızı yapıyoruz. İlerde polis olmak istiyorum" dedi. Stajyer gençlerden memnun olduklarını anlatan Tariş Müdürü Emrah Öztürk'de, "Her yıl ortak çocuklarından stajyer kabul ediyoruz. Bu yıl da, Burak Kara ve Semanur Topal staja başladı. Burada hem bir şeyler öğreniyorlar, hem de bize yardımcı oluyorlar" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burak Kara Balıkesir Burhaniye Tariş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title