Haberler

Buca Belediye Başkanı Şeboy'un Ablası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy'un Ablası Sadiye Vardar (61) Son Yolculuğuna Uğurlandı. Kalabalık Bir Katılımın Olduğu Cenaze Namazında Başkan Şeboy'un Son Derece Üzgün Olduğu Görüldü.

Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy'un ablası Sadiye Vardar (61) son yolculuğuna uğurlandı. Kalabalık bir katılımın olduğu cenaze namazında Başkan Şeboy'un son derece üzgün olduğu görüldü.

Tedavi gördüğü hastanede bu sabah saatlerinde hayatını kaybeden Sadiye Vardar, Buca Muradiye Camii'nde ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Buca Eski Mezarlığı'nda toprağa verildi. Buca Muradiye Camii'nde kılınan cenaze namazına Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy'un yanısıra, AK Parti İzmir Milletvekili İsmail Katmerci, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Akıncılar, esnaf odalarının başkanları, sivil toplum örgütü ve meslek odaları temsilcileri, siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazı sonrası Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy ve aile üyeleri taziyeleri kabul etti. Kılanan namaz sonrası Sadiye Vardar'ın cenazesi bir süre omuzlarda taşınarak cenaze aracına konuldu. Sadiye Vardar'ın cenazesi daha sonra Buca Eski Mezarlığa götürülerek burada toprağa verildi.

Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy'un ablası olan Sadiye Vardar, bir süredir Ege Üniversitesi'nde mide kanseri tedavisi görüyordu. Bu sabah 08.45'te tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Sadiye Vardar, Sabri Vardar ile evli ve 4 çocuk annesiydi.

(YK) 12.04.2008 18:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title