Haberler

Bozüyük Belediyesi Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında 3. Hafta Sona Erdi

Bozüyük Belediyesi tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla, ilçe genelinde hizmet veren kurumlar arasında düzenlenen, Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda üçüncü hafta maçları sona erdi.

Bozüyük Belediyesi tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla, ilçe genelinde hizmet veren kurumlar arasında düzenlenen, Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası'nda üçüncü hafta maçları sona erdi.

İlçeye hizmet veren kurumların yoğun iş temposu ve iş stresinden bir süreliğine de olsa uzaklaşmalarını, birlik ve beraberlik içinde sportif faaliyette bulunmalarını, kamu ve özel sektör arasındaki dostluk ve dayanışmayı arttırmak amacıyla düzenlenen turnuva tüm hızıyla devam ediyor. Toplam 14 takımın mücadele ettiği turnuvanın üçüncü haftasında oynanan 6 maç sonunda; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü rakibi 45. Mühimmat Bölük Komutanlığı'nı 3-0'lık skorla, Eyap- Vitra rakibi Ticaret Odası'nı 3-0'lık skorla, Artema rakibi İlçe Müftülüğü'nü 3-0'lık skorla, Belediye Başkanlığı rakibi Parkcam'ı 3-1'lik skorla, Vitra Karo rakibi 4 Eylül Devlet Hastanesi'ni 3-1'lik skorla, Emniyet Müdürlüğü rakibi Vergi Dairesi'ni 3-1'lik skorla mağlup etti.

Kapalı spor salonunda oynanan turnuva maçları önümüzdeki hafta oynanacak 8 maçla devam ederken maçlar Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma günleri saat 18: 00 ve 19: 30'da yapılacak. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozüyük Vitra Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title