Haberler

Bostan Ailesinin Acılı Günü

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan’ın Ağabeyi Muhsin Bostan 61 yaşında hayatını kaybetti.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan'ın Ağabeyi Muhsin Bostan 61 yaşında hayatını kaybetti.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan'ın Ağabeyi Muhsin Bostan geçirdiği rahatsızlık sonucu 61 yaşında hayata gözlerini kapattı. İl Milli Eğitim Müdür yardımcılığı görevini sürdüren ve 2 çocuk babası Muhsin Bostan'ın cenazesi ikindi vakti Zağnos Paşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Çınarlıdere Mezarlığında dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi. Merhum Bostan'ın cenazesine Mahmut Poyrazlı, Ali Aydınlıoğlu, Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları, daire ve kurum amirleri ve çok sayıda aile yakını katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kasım Bostan Balıkesir AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title