Haberler

BİLECİK'te Sağlık İdarecileri Semineri Düzenlendi

Güncelleme:

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 'Kariyer Merkezine Dokunan Uzman Eller, Sağlık İdarecileri' semineri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Seminerde sağlık sektörüne ilişkin sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü (BİKAM) tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda 'Kariyer Merkezine Dokunan Uzman Eller, Sağlık İdarecileri' semineri düzenlendi.

Seminer, Bozüyük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Necati Çolak'ın açılış konuşması ile başladı. Seminerde sağlık sektörüne, sektörde yaşanmakta olan sorunlar ile sorunların çözümüne ilişkin yapılabilecek faaliyetlere ve sektördeki rekabete değinildi. Sağlık sektörü hakkında detaylı bilgilendirmelerin yapıldığı seminerde Çolak, kendi mesleği üzerinden örnekler vererek öğrencilerin sorularına cevaplar verdi.

Soru, cevap etkinliğinin ardından Necati Çolak'a teşekkür belgesi takdimi ile program sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konferans Eğitim Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title