Haberler

Beşiktaş Belediyesi Taksi Şoförlerini Unutmadı

Güncelleme:

Beşiktaş Belediyesi, Taksiciler Haftası sebebiyle, Beşiktaş'ta görev yapan taksi şoförlerine iftar yemeği verdi.

Beşiktaş Belediyesi tarafından, Taksiciler Haftası sebebiyle, Beşiktaş'ta görev yapan Taksi Şoförlerine iftar yemeği verildi.

Barbaros Meydanı'nda kurulan iftar çadırında düzenlenen etkinliğe, Birleşik Taksi Şoförleri Derneği mensuplarıyla, Beşiktaş'ta görev yapan Taksi Şoförleri ve aileleri katıldı. İftar programı sonrasında bir konuşma yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Beşiktaş semtini taksicilerin kalbi haline getirmeyi amaçladıklarını söyleyerek, "Beşiktaş nasıl İstanbul'un kalbiyse, aynı şekilde bu semti de taksicilerin kalbi haline getirmeye çalışıyoruz. Yaptığınız işin ne kadar zor bir iş olduğunu, riskli bir iş olduğunu biliyoruz. Biz taksici esnafımızla konuşmayı, halkımızdan gelecek talepleri en iyi taksici kardeşlerimizden alıyoruz. Toplumun gidişatını anlamak istiyorsanız, bir taksiye binmeniz bir kısa şehir turu atmanız, memleketin ahvalini görebilmeniz için yeterli olabilir. 15 Milyonu aşan nüfusuyla kozmopolit bir şehir olan İstanbul'da taksicilerin can güvenliği melesi hala gündemde. Seçim oldu, seçim neticesini almak kolay olmayacak ama şunu söyleyeyim daha henüz ana muhalefet değiliz. İkinci partiyiz. İktidar olduğumuzda, genel başkanımın özel kalemi de burada. Özel kalemler çok önemlidir. Bazen bir genel başkanın bir kurumun yarısıdır. Dolayısıyla taksiciler ile ilgili yapılacak yasal düzenlemeler ile ilgili ben onun adına, genel başkanımızın adına ve partim adına söz veriyorum. Beşiktaş kentinde 67 tane taksi durağımız var. Şu ana kadar 19 taksi durağımızın bir yıllık süreç içerisinde. İç mekan dizaynını, masa, sandalye, koltuk yaptık. Şimdi kura çektik 67 taksi durağının 10 tanesini yeniliyoruz önümüzdeki 6 ayda. Ramazan sonrasında da çalışmalara başlıyoruz. Kalan durakların yenilemelerini de 3 buçuk yılda tamamlayacağız" dedi.

Sunulan ortaoyunu gösterisin ardından, Başkan Hazinedar'ın taksi şoförleriyle fotoğraf çektirmesinin ardından iftar programı sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşiktaş Belediyesi Barbaros Meydanı Murat Hazinedar İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title