Haberler

Beldibi Kültür Etkinlikleri 18 Nisan'a Alındı

Beldibi Belediyesi'nin her yıl yaz ayları ortasında gerçekleştirdiği Kültür ve Sanat etkinlikleri bundan böyle Beldibi Belediyesi'nin kuruluş yıldönümü olan 18 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.2013 yılının ikinci Belediye Meclis toplantısını...

Beldibi Belediyesi'nin her yıl yaz ayları ortasında gerçekleştirdiği Kültür ve Sanat etkinlikleri bundan böyle Beldibi Belediyesi'nin kuruluş yıldönümü olan 18 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2013 yılının ikinci Belediye Meclis toplantısını gerçekleştiren Beldibi Belediyesi, Şubat ayı meclis toplantısında tek gündem maddesi ve gündem dışı maddeleri görüşmek üzere toplantı. Tek gündem maddesi olan Beldibi Kültür ve Sanat etkinliklerinin tarih değişikliği oy birliği ile kabul edilirken, etkinliklerin 18 Nisan'da başlaması kararı alındı.

Toplantı sonrası açıklama yapan Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, "Her yıl yaz aylarında yaptığımız kültür ve sanat etkinliklerinin tarihini Beldibi Belediyesi'nin kuruluş günü olan 18 Nisan tarihini baz alarak yapacağız. Meclis üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beldibi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title