Haberler

Bekleviç, "Atatürk Samsun'a Çıktığında da Aynı Yaştaydı"

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi önceki gün basın toplantısında Sağlık Bakanı Danışmanlığını yürüten Tuna Bekleviç için 'yaşı ufak, genç biri olarak onun gençliğine veriyorum' sözlerine Bekleviç, "Atatürk Samsun'a çıktığında da benim şimdi...

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi önceki gün basın toplantısında Sağlık Bakanı Danışmanlığını yürüten Tuna Bekleviç için 'yaşı ufak, genç biri olarak onun gençliğine veriyorum' sözlerine Bekleviç, "Atatürk Samsun'a çıktığında da benim şimdi bulunduğum yaşta idi, dönemin padişahı da Atatürk için aynı sözleri kullanmıştı" şeklinde konuştu.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Tuna Bekleviç, "Mustafa kemal Atatürk Samsun'a çıktığında da aynı yaştaydı. Dolayısıyla aynı sözlerle muhatap olmaktan son derece mutluyum. Kendi kişisel menfaatlerini düşünen birinin Edirne'nin geleceğini anlamayacağını kabul ediyoruz. Bu konudaki son yorumu halkın takdirine bırakıyoruz" dedi.

Tuna Bekleviç Edine Gönüllüleri olarak Edirne'nin geleceğinde bir çok projeyi harekete geçireceklerini bunlar için gece gündüz çalışmalar yaptıklarını belirtti. Bekleviç, tüm çalışmaların Edirne için, Edirne'de yaşayanlar için olduğunu ifade etti. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tuna Bekleviç Hamdi Sedefçi Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title