Haberler

Bebek Dostu Eczaneler ve İş Yerleri Sertifikalarına Kavuştu

Bursa'da, 'Bebek Dostu' Unvanını Almayı Hak Kazanan Eczane ve Firmalara Sertifikaları Verildi.

Bursa'da, 'Bebek Dostu' unvanını almayı hak kazanan eczane ve firmalara sertifikaları verildi.

'Bebek Dostu İl' unvanının kazanılmasının ardından hızla 'Altın Bebek Dostu İl' unvanı için kolları sıvayan Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, çok kısa sürede kriterlerin büyük bir kısmını yerine getirmenin heyecanını yaşıyor. Altın Bebek Dostu İl, çalışmaları çerçevesinde daha önce 65 sağlık ocağına, 'Bebek Dostu Sağlık Kuruluşu' unvanını temsil eden sertifika verilmişti. İl Sağlık Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen yeni bir törenle Bursa genelinde hizmet veren 25 eczaneye "Bebek Dostu Eczane", bünyesinde yüz ellinin üzerinde bayan işçi çalıştıran 15 fabrikaya da "Bebek Dostu İş Yeri" sertifikası verildi.

'Bebek Dostu' unvanını almaya hak kazanan eczanelerin ve iş yerlerinin yetkilileri sertifikalarını, Bursa Vali Yardımcısı Hasan Ersan, Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. İ. Hakkı Çelik, İl Genel Meclisi Üyesi ve Bebek Dostu Komisyon Başkanı Emel Baskın'ın elinden aldı.

Sertifika töreninde konuşma yapan Bursa Vali Yardımcısı Hasan Ersan, "Bebek Dostu İl" unvanıyla Bursa'nın sağlık çıtasını yükselttiğini belirterek, valilik olarak Bursa adına yürütülen çalışmaların her zaman destekçisi olacaklarını belirtti.

İl Sağlık Müdürü Dr. İ. Hakkı Çelik de, bakanlığın sağlık alanında yürütülen öz verili çalışmalarından dolayı Bursa'dan takdirle bahsettiğini, bu çalışmaların da kendilerini haklı olarak gururlandırdığını ifade etti.

(EY-)

06.10.2007 11:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title