Haberler

Başkan Ünlü; "Turiste Tacizden Uzak Durulmalı"

daha fazla turisti bölgemizde misafir edeceğiz.dedi.

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Armutalan Belde Belediyesi Başkanı Muhammet Ünlü "Bu sene

daha fazla turisti bölgemizde misafir edeceğiz. Esnaf arkadaşlarımız bu sene daha dikkat etmeli ve

misafirlere tacizde bulunmamaları gerekiyor"

dedi.

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, Rusya Federasyonu Kültür Bakanlığı tarafından 25 - 28 Mart 2013 tarihinde düzenlenen "Saint-Petersburg XII Uluslararası Koreografi Yarışması Festivali" ne katıldı. Katıldığı çocuk festival hakkında bilgi veren Başkan Ünlü, yaklaşık olarak 1500 çocuğun katıldığı festivalin çok renkli geçtiğini söyleyerek, festival yönetmeni Albina Kiseleva ve diğer yetkililerle çeşitli temaslarda bulunduğunu ve bu sene 5. 'sini yapacakları Armutalan Uluslara İncilerin Dansı Çocuk Festivaline davet ettiğini söyledi.

Bu sene 12. incisi yapılan Rusya Kültür Bakanlığı tarafından düzenlenen "Saint-Petersburg XII Uluslararası Koreografi Yarışması Festivali", 25 - 28 Mart 2013 tarihinde düzenlendi. Yaklaşık olarak 1500 dansçının katıldığı festivalde 25 gurup danslarını sergiledi.

Festivale katılan Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü "Bu sene 12. si düzenlenen

"Saint-Petersburg XII Uluslararası Koreografi Yarışması Festivali" ne düzenleme komitesinin davetiyle katıldım. Festival 4 gün boyunca çok renkli görüntülere sahne oldu.

Festivale Rusya nın değişik şehirleri Tambov, Krasnoturinsk, Saratov, Novosibirsk, Ufa, Astrahan, Volgograd, Moskova ve Saint-Petersburg ile Ukrayna, Özbekistan, Beyaz Rusya ve Estonya ülkelerinden dans gurupları katıldı. Bu festivalde, Festival Yönetmeni Albina Kiseleva ve diğer yetkililerle çeşitli görüşmeler yaptık. Bu görüşmelerde bu sene 30 Eylül - 03 Ekim 2013 tarihleri arasında 5. incisini düzenleyeceğimiz "Armutalan Uluslara İncilerin Dansı Çocuk Festivali" ne davette bulunduk. Bu sene 8 ülkeden 600 çocuğu Armutalan'da misafir etmeyi planlıyoruz" dedi.

Başkan, Ünlü, Rusya St. Petersburg ta katıldığı çocuk festivali hakkında bilgi verdikten sonra, turizm sezonunun açılmasından dolayı bütün esnafa hayırlı bir sezon dileyerek, "Bu sene son gelen bilgilerle daha fazla turisti bölgemizde misafir edeceğiz. Bu yüzden esnaf arkadaşlarımız bu sene daha dikkat etmeli ve fiyat bakımından değil verdikleri hizmet ve kalite bakımından rekabet etmeleri gerekiyor. Misafirlere tacizde bulunmamaları gerekiyor. Müzik yaparken, gürültü değil müşteriyi rahatsız etmeyen müzik yapmaları gerekiyor" dedi. Ünlü, misafirlerin memnuniyetinin en üst seviyede tutulup, yerinde tanıtımın en iyi şekilde yapılması gerektiğini söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saint Petersburg Muhammet Ünlü Armutalan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title