Haberler

Başkan Topçu'dan Müsiad'a Ziyaret

Adana'nın Merkez İlçe Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu, Müsiad Adana Şubesini Ziyaret Etti.

Adana'nın merkez ilçe Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu, MÜSİAD Adana Şubesini ziyaret etti.

Yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtan ve göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmaları anlatan MÜSİAD Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök, Yüreğir'in bölünmesi sürecinde ilçenin hiçbir bölümünün mağdur edilmemesi gerektiğini söyledi. Gök, "Bir yerde yaşam standardı ne kadar yükselir ve insanlar bulundukları ortamda rahat ve severek yaşarlarsa, o kadar suç oranı azalır ve beklenen olumlu refleksler görülür. Elbette ki bölünmelerde de amaç daha iyi hizmet verebilmek olabilir ama bu noktada refah düzeyini ilçelerin tümüne yaymak ve adaletli bir paylaşım sağlamak elzemdir. Bu sadece Adana'ya yarar getirir ve bunu başaran yöneticiler her zaman hayırla yad edilir" dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu da, halkın eşitlik, adalet ve paylaşım istediğini ifade ederek, "Bu sadece Adana için değil tüm illerimizde böyledir. Ne Seyhan'da, ne de Yüreğir'de halk ilçelerle ilgili süreçten ötürü mağduriyete uğramamalı" diye konuştu.

(AB-Y) 18.03.2008 15:45 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title