Haberler

Salihli Belediye Başkanı Okay Judocuları Ödüllendirdi

Güncelleme:

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, çeşitli müsabakalarda dereceye giren judocuları altın ile ödüllendirdi.

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, çeşitli müsabakalarda dereceye giren judocuları altın ile ödüllendirdi.

Ödül töreninde konuşan Salihli Belediyespor Judo Antrenörü Oktay Ayaz, "1-3 Kasım tarihlerinde Mersin ili Mut ilçesinde düzenlenen Büyükler Türkiye şampiyonasında takımımızla birlikte 44 ilden 450 sporcu katıldı. Belediyespor olarak şampiyonaya 7 sporcu ile katıldık. Bu sporcularımızdan dördü büyükler Milli takımına seçildiler. Firdevs Toprak, Raziye Ersoy, Tuğba Özer ve Ferhat Duman Milli takım forması giymeye hak kazandılar" dedi.

"BİZLERİ GURURLANDIRDINIZ"

Mersin ili Mut ilçesinde düzenlenen Büyükler Judo Şampiyonası'na katılan Salihli Belediyespor'un 4 sporcusunun elde ettiği derecelerle Judo Milli Takımı'na seçildiği belirten Başkan Okay ise "Sporcularımızdan dördünün Milli takıma seçilmesi de bizleri ayrıca gururlandırmaktadır. Sporcularımızın başarıları bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Judo branşımız eğitmenlerimizle birlikte her yıl bu başarıları tekrarlıyorlar. Sporcularımızı, ailelerini ve onları yetiştiren antrenörlerini kutluyor başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Okay, daha sonra dereceye giren judoculara altın hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Belediyespor Mustafa Uğur Okay Mersin Mut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title