Haberler

Başkan Kocaoğlu'nun Futbol Zirvesi Açıklaması

bir zirve gerçekleştirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz

Kocaoğlu,

İzmirli spor kulüplerinin

yöneticileri ile

bir zirve gerçekleştirdi. Şato Konukevi'nde gerçekleştirilen zirvede, İzmir futbolunun sorunları masaya yatırıldı. Toplantının açılışında konuşan Başkan Kocaoğlu, "Kulüplerimizin alt yapı sorunlarını gücümüz yettiği şekilde çözümlemek istiyoruz" dedi.

Bir süredir kulüp başkanlarıyla biraraya gelmediklerini kaydeden Başkan Kocaoğlu, "Bir süredir kulüp başkanları ile bir araya gelemedik. Bizim de kafamızda birçok düşüncemiz, yapmayı düşündüğümüz şeyler var. Daha çok kulüp başkanlarımızı dinleyip dileklerini, acil ihtiyaçlarını tespit edip yapılabilecek olanlarını sonuçlandırmak niyetindeyiz. Belediyenin olanakları ile kulüplerimizin alt yapı sorunlarını halletmek üzere gücümüzün yettiği kadarınca

hazır olduğumuzu

bildirmek istiyorum" mesajını verdi.

Toplantıya, Altay Spor Kulübü Başkanı Ömer Hızlıok, Yönetim Kurulu Üyeleri Ergül Gülbent ile Şentürk Apaydın, Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Bilen, Futbol Yatırımları A.Ş Başkan Vekili Murat Dizdar, 2. Başkan Sinan Bezircilioğlu, Buca Spor Kulübü Başkanı Mehmet Bülent Nuri Bektur, As Başkan Hikmet Çiftçi, Spor Gelir Getirici Faailiyet Sorumlusu Sedat Nisa, Göztepe Spor Kulübü Başkanı İmam Altınbaş ile Başkan Vekili Sabri Sadıklar, İzmirspor Kulübü Başkanı Emin İşletir, Başkan Yardımcısı Serkan Güler, Yönetim Kurulu Üyesi Barış Bilici ile Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Cihan Büyükoral, 2. Başkan Ali Erten ve

Yönetim Kurulu Üyesi

Mustafa Seyhan Evlioğlu katıldı.

Başkan Kocaoğlu'na teşekkür eden kulüp başkanları, büyükşehir Belediyesi ile aralarındaki ilişkilerin daha fazla güçlendirilmesi gerektiği görüşünde birleşti.

(HD)

13.08.2012 18: 36: 27

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

aziz kocaoğlu izmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title