Haberler

Başkan Çimen'den Hasta Ziyaretleri

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, eşi Gülsen Çimen’le birlikte Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, eşi Gülsen Çimen'le birlikte Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Servislerde yatan hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Çimen, günlük çalışma zamanından geri kalan her fırsatta hasta ziyaretleri gerçekleştirdiklerini kaydetti.

İnsanın en büyük hazinesinin sağlığı olduğunu ifade eden Başkan Çimen, "Hastalık da, sağlık da hepimiz içindir. Hastalarımızı ziyaret ederek onların gönlünü almak, hal ve hatırını sormak her birimizin en önemli öncelikleri arasında olmalıdır. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden birisi. Yaptığımız ziyaretlerle onların yalnız olmadığını hissettirmek istiyoruz. Tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Başkan Çimen daha sonra Belediye Meclis Üyesi Cengiz Atalay'ın babası Kemal Atalay'ı da evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title