Haberler

Bartın Tso Başkanı Çakır: "Terörü Lanetle Kınıyoruz"

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır, Ankara’da meydana gelen terör saldırısını lanetle kınadıklarını söyledi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını lanetle kınadıklarını söyledi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır yaptığı açıklamada, "10 Ekim 2015 tarihinde Ankara'da meydana gelen, vatandaşlarımızın vefat ve yaralanmalarına sebebiyet veren menfur hadiseyi büyük bir teessür ile karşılamaktayız. Barış ve Demokrasi mitinginin toplanma alanında yaşanan korkunç terör saldırısı nedeniyle 95 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi, 246 vatandaşımızın yaralanması tüm ülkemizi ve Odamız camiasını derinden sarsmıştır. Milletimiz, terör eylemlerinin başlamasının ardından acıyı yeniden bağrında hissetmektedir. Vatandaşlarımızın ortak arzusu; barış ve kardeşlik duygularıyla, huzur ve güvenlik içinde yaşamaktır. Ülkemizin içerisinden geçtiği bu ihanet sarmalının ve terör sürecinin bir an evvel sona ermesi en büyük temennimizdir. Tüm milletimizin şahsında saldırıda yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihat Çakır Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title