Haberler

Balıkesir Milletvekilleri Yaşlıları Ziyaret Etti

Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu ve Tülay Babuşçu Dursunbey’e kazandırılan Sevgi evini ve Belediyeyi ziyaret ettiler.

Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu ve Tülay Babuşçu Dursunbey'e kazandırılan Sevgi evini ve Belediyeyi ziyaret ettiler.

Dursunbey Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan sevgi evi Balıkesir Milletvekillerini ağırladı. Yaşlı ve muhtaç kişilere bakım amacı ile kurulan ev ortamında ki bu yeri ziyaret eden milletvekilleri, buradaki büyükleri ile yakından ilgilendiler. İlk olarak yaşlıları ziyaret eden vekiller burada yaşlılar ile bir süre sohbet etti. Sevgi evinden memnun olup olmadıkları sorusunu yaşlılara soran vekiller burada yaşayanların mutluluğuna bizzat şahit oldu.

Daha sora üst katta bulunan yaşlı teyzeleri ziyaret eden vekiller yaşlıların ellerini öperek onlardan dua istediler. Yaklaşık yarım saat burada kalan vekiller sevgi evi sorumlusu Hanife Aydoğan'dan da çeşitli bilgiler aldılar. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'a bu önemli projeye imza attığı için teşekkür eden vekiller bu projenin Balıkesir'de örnek olduğunu da sözlerine eklediler. Sevgi evinin ardından Dursunbey Belediyesini de ziyaret eden vekiller burada Başkan Bahçavan'dan ilçenin sorunları ve yoğun kar yağışı sebebi ile zarar gören iş yerleri hakkında bilgi aldılar. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Aydınlıoğlu Tülay Babuşçu Dursunbey Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title