Haberler

Bal'da Malatya Takımları 3. Hafta Karşılaşacak

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) 2015-2015 sezonunu fikstürünün çekilmesinin ardından gözler BAL Ligi’nde yer alan Malatya takımları 44 Malatyaspor ile Malatya Yeşilyurtspor’a çevrildi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde (BAL) 2015-2015 sezonunu fikstürünün çekilmesinin ardından gözler BAL Ligi'nde yer alan Malatya takımları 44 Malatyaspor ile Malatya Yeşilyurtspor'a çevrildi.

Ligin 3. haftasında karşı karşıya gelecek olan Malatya takımları, bir anlamda ligde hedeflerinin ne olacağına dair iddialarını da bu maçta ortaya koyacaklar.

YEŞİLYURTSPOR KADRO İSTİKRARINI TERCİH ETTİ

Bölgesel Amatör Lig'de geçen sezon Mustafa Taşar'ın göreve gelmesiyle son anda ligde kalan Malatya Yeşilyurtspor, yeni sezon öncesi kadrosuna önemli takviyeler yaptı.

Geçen sezon ki kadrosunu büyük oranda koruyan Yeşilyurtspor, sezon öncesi hazırlık maçlarında parlak bir görüntü sergileyemedi.

Turuncu-yeşillilerin bu sezon ki hedefi ligi 44 Malatyaspor'un üzerinde bitirebilmek.

44 MALATYASPOR TEKİN'E GÜVENİYOR

Malatya'nın BAL'daki bir diğer temsilcisi 44 Malatyaspor'da ise son yıllarda hep kıl payı kaçırılan 3. lig için bu sezon iddialı açıklama yapılmaktan sakınılıyor.

Geçmiş yıllara göre ekonomik anlamda daha mütevazı bir takım görünümüne bürünen sarı-kırmızılılar, en çok hocaları İsmail Tekin'e güveniyor.

Tekin'li 44 Malatyaspor yeni sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarında lige hazır bir görüntü ortaya koydu.

Sarı-kırmızılı kulübün bu sezon ki hedefi "ligde kalmak" olarak açıklandı.

İLK HAFTA 44 MALATYA İÇERİDE, YEŞİLYURT DIŞARIDA

44 Malatyaspor ile Malatya Yeşilyurtspor, 2015-2016 sezonunda 2. Grup'ta mücadele edecek. 44 Malatyaspor 2.grubun ilk haftasında sahasında Belen Belediyespor'u konuk edecek. Malatya Yeşilyurtspor ise deplasmanda Adıyaman 1954 takımına konuk olacak.

Bölgesel Amatör Lig 20 Eylül tarihinde başlayacak. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Taşar İsmail Tekin Malatyaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title