Haberler

Bağlar Belediye Başkanı Özsökmenler, Diyarbakır'daki Sivil Toplum Örgütlerini Ziyaret Etti

Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri ile Birlikte Çeşitli Sivil Toplum Örgütlerini Ziyaret Etti.

Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte çeşitli sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

İlk olarak, kendilerine 'Barış Anneleri' adını veren kadınları ziyaret eden Özsökmenler, kadınlarla bir süre sohbet etti. Belediye Başkanı Özsökmenler, kendilerine 'Barış Anneleri' adını veren kadınların ''Hem barış ve demokrasi mücadelesinde hem de kadın özgürlük mücadelesinde her zaman önde olduğunu'' söyleyerek, bundan onur duyduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Özsökmenler ve beraberindekiler daha sonra Mimarlar Odası Diyarbakır Şubesi, Eğitim-Sen Diyarbakır Şubesi, İnşaat Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi ve son olarak Tüm Bel-Sen Diyarbakır Şubesi'ni ziyaret etti.

(AŞ-AŞ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title