Haberler

Aydınspor 1923, Hatay'a Bileniyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 haftanın ilk antrenmanını Yörük Ali Efe tesislerinde gerçekleştirerek Hatayspor maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 haftanın ilk antrenmanını Yörük Ali Efe tesislerinde gerçekleştirerek Hatayspor maçının hazırlıklarına başladı.

Aydınspor 1923, ligin ikinci yarısında ikinci maçından da galibiyetle ayrılması takımda moralleri üst seviyeye çıkardı. Antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlenirken teknik patron Mustafa Ceviz oğlunun rahatsızlığı nedeniyle antrenmana katılmadı. Düz koşu ve açma germenin ardından salonda çalışmalara devam eden siyah beyazlı ekip Hatayspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bir günlük iznin ardından bugün kulüp tesislerinde toplanan futbolcular ter idmanı yaptı. Antrenmanda eksik futbolcu bulunmazken Aydınspor 1923'ün alt yapısından yetişen Engin'in soğuk algınlığı nedeniyle antrenmana katılmadığı belirtildi. 3 Şubat'ta transfer sezonun kapanması saatler kala Yimpaş Yozgatspor'dan alınan ve lisansı çıkan Hacı Kalın da takımla birlikte antrenmana çıktı. Daha önceden Yeşil Bursa'dan takıma dahil olan ve antrenmanlara çıkan fakat takımıyla bir türlü anlaşma sağlanamayan Ömer Faruk Karamanın'da lisansının yetiştirildiği belirtildi.

MALZEMECİ İSA'YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Siyah- beyazlı ekibin malzemecisi İsa Kahraman'ın doğum günü olması nedeniyle antrenman sonrası futbolcular tarafından sürpriz bir şekilde 'Brezilya usulü' kutlama gerçekleşti. Bir grup Aydınspor 1923 taraftarı da 32 yaşına giren malzemeci İsa'ya doğum günü pastası kesti. Kaleci Ahmet kesilen pastadan ilk olarak İsa'ya tattırarak daha sonra takım arkadaşlarına ikram etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Yörük Ali Efe İsa Kahraman Hatayspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title