Haberler

Aydın'dan Kısa Kısa

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği bünyesinde kurulan ve Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu'nun eşi Zeynep Emiroğlu'nun öncülüğünü üstlendiği "1001 Sevgi Gönüllüleri" oluşumunun katkılarıyla alınan engelli minibüsünün masraflarının Didim Belediyesi tarafından karşılanması amacıyla protokol imzalandı.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediye olarak Kaymakam Ersin Emiroğlu'nun önderliğinde bu çalışmaya dahil olduklarını ifade ederek, "Bu gerçekten önemli bir hizmet. Belediye olarak engelli aracı bulundurma mecburiyetimiz vardı. Bu hizmeti Didim ve Yöresi Engelliler Derneği işbirliğiyle yürütmek istedik. İhtiyacı olan vatandaşlarımıza iki kurum bu hizmeti vermeye başlıyor" diye konuştu.

Kaymakam Ersin Emiroğlu, Belediye Başkanı Deniz Atabay ve Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş protokolü imzaladı.

Basın Bayramı mesajı

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetiner,"Basın, etkin bir denetim organıdır" dedi.

Çetiner, 24 Temmuz Basın Bayramıyla ilgili yayımladığı kutlama mesajında, basının özgür konumunu gölgeleyen ve temel işlevinden uzaklaştıran, halkın çıkarlarının savunulmasının ve özgür düşüncenin gelişmesinin önünde engel teşkil eden sansürün kaldırılmasının 106. yıldönümünü  kutladıklarını belirtti.

Çetiner, "Basın çalışanlarının kendi kurum ve mesleklerine olduğu kadar topluma karşı da sorumluluklarının olduğu unutulmamalıdır. Basın mensuplarının, bu sorumluluk ve bilinçle hareket ederek hukukun evrensel standartlarına bağlı kalması, basın özgürlüğünün yanı sıra özel hayata ve kişilik haklarına saygı duyması da büyük önem arz etmektedir" ifadelerini kullandı.

Germencik Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atama

Germencik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Mustafa Karaman atandı.

Tuncer Akyol'un Aydın Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'ne atanmasının ardından yerine getirilen Mustafa Karaman, "Ben Germencik'e oturmaya değil çalışmaya geldim. Eğitim ve öğretim kalitesini artırmaya geldim. Bunu hep birlikte başaracağız. Eğitime katkıda bulunmak için çaba harcayacağız. Amacımız daha kaliteli eğitim" dedi. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Ersin Emiroğlu İsmail Deniz Aydın Didim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title