Haberler

Avrupa Devrekliler Derneği'nden Öğrencilere Yardım

Avrupa Devrekliler Derneği tarafından Özbağı Köyün’de eğitim gören çocuklara yönelik yardım gerçekleştirildi.

Avrupa Devrekliler Derneği tarafından Özbağı Köyün'de eğitim gören çocuklara yönelik yardım gerçekleştirildi.

Merkezi Almanya'da bulunan Avrupa Devrekliler Derneği Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından Devrek'in Özbağı Köyü İlk-Orta Okulu'nda eğitim gören öğrencilere yönelik yardım kampanyası gerçekleştirildi. Derneğin Devrek sorumlusu Eyüp Yaprak tarafından okula teslim edilen malzemelerde 25 kız öğrenciye hırka, tişört, etek ve ayakkabı, yine 25 erkek öğrenciye hırka, tişört, kazak, pantolon ve ayakkabı, 170 öğrenciye ayakkabı,170 öğrenciye kırtasiye yardımı, ilk- Orta Okuldaki tüm sınıflara basketbol, voleybol ve futbol topları hediye edilirken, ilk- Orta Okulun güvenlik kamera sistemleri, yazıcı, fotokopi makinesi ve bilgisayar ile öğretmenler odası laminant parke, toplantı masasının temini ve Eğerci İlk- Orta Okulu'na da 50 metre kare halıfleks ile kaplatıldı.

Düzenlenen yardım dağıtım programında konuşan Devrek Kaymakamı Yakup Güney," Merkezi Almanya'da bulunan Avrupa Devrekliler Derneği tarafından ilçemiz okullarına yönelik düzenledikleri çeşitli yardımlar için idarecilere buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Yatırımları en güzeli eğitime yapılan yatırımdır. Yine hayırların en iyisi de eğitime yapılan hayırdır. Buradaki hediyelerin tam anlamıyla yerine gittiğini biz görüyoruz. Kaymakam Güney tarafından derneğin Devrek Temsilcisi olan Eyüp Yaprak'a katılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Düzenlenen programa; Devrek Kaymakamı Yakup Güney, TSO Başkanı Ertan Civak, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya, şube müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Almanya Devrek Özbağı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title