Haberler

Artvin Valisi Kalkan."Başına Gelen Bütün Gaileleri Bu Millet Birlik ve Beraberlik İçinde Yenmiş ve...

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, başına gelen bütün gaileleri bu milletin birlik ve beraberlik içinde yendiğini ve üstesinden geldiğini söyledi.

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, başına gelen bütün gaileleri bu milletin birlik ve beraberlik içinde yendiğini ve üstesinden geldiğini söyledi.

Artvin DSİ 26. Bölge Müdürlüğü'nde şehit ve gazi aileleri için düzenlenen iftar yemeğine Vali Kalkan'ın yanı sıra AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Alper Sır, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Duman, Artvin Vali Yardımcıları Bahadır Güneş, Şenol Kaya, Mehmet Uğur Arslan, İl Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner, DSİ 26. Bölge Müdürü Muammer Keleş, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Temiz ile AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta katıldı.

Vali Kalkan, burada yaptığı konuşmada, sofralarda iftarı güven içinde yaparken, vatanın dört bir köşesinde ülkenin huzur ve güvenliğini sağlamak için canla başla çarpışanlar olduğunu belirterek, "O evlatlarımızın, kardeşlerimizin hakkını hiçbir şekilde ödememiz mümkün değildir. Dolayısıyla onların ailelerinin, çocuklarının, eşlerinin, anne ve babalarının haklarını ödemek de hiçbir şekilde mümkün değildir" dedi.

Türk milletinin büyük bir millet olduğunu vurgulayan Vali Kalkan, şöyle devam etti:

"Tarih boyunca pek çok devlet kurmuş bir milletiz. Bu tarihsel süreç içinde bu milletin başında pek çok gaile olmuştur. Başına gelen bütün gaileleri bu millet birlik ve beraberlik içinde yenmiştir, üstesinden gelmiştir. Biz buna inanıyoruz ki Çanakkale'de destan yazan Anadolu insanı, Türkü, Kürdü, Çerkezi, Abazası ve Boşnak'ıyla o niteliği gösteren bu millet, bugünlerde başımızda olan bu belayı da en güzel şekilde defedecektir. Birliğimizi, dirliğimizi bozmak isteyen bu şer güçlere fırsat vermeyecektir."

AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, yaşanan acıları silmek ve yok etmenin mümkün olmadığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ama devlet, millet olarak acılarınızı bir nebze hafifletebiliyorsak, insanca onurlu bir şekilde yaşama noktasında bir şeyler yapabiliyorsak bu da devletin bir vazifesi ve görevidir. Bu konu milli bir mesele. Hiçbir siyasi konu yapılmayacak kadar önemli bir konudur. Terör, milli birlik ve beraberlik içinde yok edilmesi gereken bu memleketin üzerindeki en önemli sıkıntıdır. Birlik ve beraberlik içinde bir an önce Güneydoğu'daki eli kanlı terör örgütünün de sonunun gelmesi en kısa zamanda nasip olur inşallah."

Muhabir: Bayram Sarayoğlu

Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır - ARTVİN

Kaynak: AA / Yerel

Necmettin Kalkan İsrafil Kışla Ak Parti Artvin Yerel Haberler

title