Haberler

Antakya'ya Mezarlık Kompleksi

Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, Mezarlık Kompleksinin İnşa Faaliyetlerinin Geçtiğimiz Ay Başladığını ve 6 Ayda Tamamlanarak Vatandaşların Hizmetine Sunulacağını Söyledi.

Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, mezarlık kompleksinin inşa faaliyetlerinin geçtiğimiz ay başladığını ve 6 ayda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Yeloğlu, yaptığı açıklamada, Antakya Çevre Yolu üzerinde yeni mezarlığın arka kısmında, 6 dönümlük bir arazi üzerinde inşaat faaliyetleri başlayan mezarlık kompleksi temel inşaatının bittiğini ve halen dolgu çalışmalarının yapıldığını belirtti. Kompleksin 1 idari bina, 1 morg, 1 bay-bayan tuvaleti, 2 katlı 200 kişilik taziye salonu ve 1,5 katlı çok amaçlı salondan oluşacağını kaydeden Yeloğlu, "Tu tesisle birlikte cenaze işlemlerinin daha sağlıklı ve düzenli bir ortamda yapılabilmesini amaçlıyoruz. Kompleks, cenaze sahiplerinin taziyelerini geniş ve ferah bir mekanda yapabilmelerine imkan sağlanmış olacak. Ayrıca kent içi trafiğinin de olumsuz yönde etkilenmesini engellenecek. Mezarlık kompleksi 6 ay gibi kısa bir sürede bitirilecek ve Eylül ayında hizmete geçecek. Yaklaşık 950 bin YTL'ye mal olacak tesis, halkımızın bu yöndeki tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte. Antakya Belediyesi olarak vatandaşlarımıza böylesine anlamlı bir hizmeti daha sunmanın kıvancını ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

(OK-AB-Y) 25.04.2008 14:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title