Haberler

Antakya Belediyesi Meclis Üyelerinden Örnek Davranış

Antakya Belediye Meclisi'nin 31 Üyesi Şubat Ayındaki 2 Meclis Oturumundan Dolayı Hak Kazandıkları Huzur Haklarını Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneğine Bağışladı.

Antakya Belediye Meclisi'nin 31 üyesi Şubat ayındaki 2 meclis oturumundan dolayı hak kazandıkları huzur haklarını Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneğine bağışladı.

Antakya Belediye Meclisi üyeleri Şubat ayı olağan meclis toplantılarının iki oturumunda hak kazandıkları kişi başı 106 YTL'den toplam 3 bin 300 YTL'lik bağışı düzenlenen törenle Harp Malulü, Gaziler, Şehit,Dul ve Yetimleri Derneği'ne teslim ettiler. Belediye Meclis üyeleri adına bağışı Dernek Başkanı Aydın Demirbüken'e teslim eden Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, "Geçtiğimiz günlerde Silahlı Kuvvetlerimizin hain teröristlere yönelik Irak'ın kuzeyinde düzenlediği sınır ötesi operasyonu başarıyla tamamlanmasının ardından Antakya Belediye Meclisi olarak da böyle bir jestte bulunmak istedik. Bu vesileyle bir kez daha operasyonda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum" dedi.

(OK-AB-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title