Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Tatili Renklendirecek Seçenekler

Yarıyıl tatilindeki öğrencilerin kaliteli zaman geçirmeleri ve eğlenmeleri için Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı aile yaşam merkezleri, gençlik merkezleri ve çocuk kulüplerinde çeşitli etkinlikler sunuluyor.

Yarıyıl tatilindeki öğrencilerin kaliteli zaman geçirmeleri ve eğlenmeleri için Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı aile yaşam merkezleri, gençlik merkezleri ve çocuk kulüplerinde çeşitli etkinlikler sunuluyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, çocuklara ve gençlere yönelik hizmet veren kulüp ve merkezlerde tatildeki öğrenciler düşünülerek çeşitli etkinlikler hazırlandı. Eğlenceli ve kaliteli zaman geçirmeye dönük etkinliklerin yanı sıra merkezlerde yapılacak etütlerle öğrencilerin ilk dönem eksik kalan derslerinin takviye edilmesi de amaçlanıyor.

Bu çerçevede, Mamak Çocuk Kulübü'nde, langırt, futbol, satranç ve bilardo turnuvaları, çuval, kitap okuma ve kelimatör yarışmaları düzenlenirken,

"Şirinler" filminin gösterimi yapılacak. Batıpark Çocuk Kulübü ise üyelerine, Batıkent İtfaiyesi'ni ziyaret, Ankara Büyükşehir Belediyesi tiyatrolarından birini izleme ve Hava Müzesi'ne gezi gibi seçenekler sunuyor.

Ahmetler Çocuk Kulübü üyeleri de, MTA Tabiat Tarihi Müzesi ile Deniz Dünyası'nı gezebilecek, "Spor ve Müzik", "Güvenli İnternet" ve "Sağlıklı Beslenme" konulu seminerleri izleyebilecek ve "Klavye Yarışması"na katılabilecek.

Altındağ Çocuk Kulübü'nde ise iftaiye merkezine gezi, "Karagöz ve Hacivat Gösterisi" ile "Fare Şehri" filmini izleme fırsatı öğrencilere sunuluyor.

Dikmen ve Gençlik Parkı Gençlik Merkezi üyeleri, Elmadağ Kayak Merkezi'ne yapılacak gezilerle kayak keyfi yaşayacak. Altındağ Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu da "İnsan Ne ile Yaşar-" oyunuyla seyirci karşısına çıkacak.

Eryaman, Pursaklar, Araplar ve Çubuk aile yaşam merkezlerinde de çocuk ve gençlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Gençlik Parkı'ndaki Başkent Tiyatroları da ara tatilde "Kayıkçı Sefası" ve

"Düşler Ülkesi Sirki" adlı çocuk oyunlarını sergileyecek. Tiyatro oyunlarıyla ilgili bilgiye ve biletlere Kızılay ve Gençlik Parkı'ndaki bilet gişeleri ile www.mybilet.com adresinden ulaşılabilecek.

Altınpark'taki Feza Gürsey Bilim Merkezi'ni ziyaret edenler de yüzde 20'ye yakını gerçek örneklerden oluşan deney setleri hakkında bilgi edinebilecek ve deneyleri pratik olarak yapma şansına sahip olacaklar.

- ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Gençlik Parkı Mamak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title