Haberler

Anavatan Partisi Söke İlçe Kongresi Yapıldı

Anavatan Partisinin Söke İlçe Teşkilatının Olağan Genel Kurulu Yapıldı. Tek Liste ile Gidilen Seçimlerde Başkan Ömer Bıçakçı Güven Tazeledi. Genel Kurulda Bayan Delege Sayısının Erkeklerden Daha Fazla Olması Dikkat Çekti.

Anavatan Partisinin Söke İlçe Teşkilatının Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Başkan Ömer Bıçakçı güven tazeledi. Genel kurulda bayan delege sayısının erkeklerden daha fazla olması dikkat çekti.

Divan Başkanlığını Anavatan Partisi Aydın İl Başkanı Önder Nalıncı'nın yaptığı genel kurul parti lokalinde yapılırken genel kurula 364 delegeden 193'ü katıldı.

Erkeklere nazaran bayan delegelerin daha çok ilgi gösterdiği genel kurulda konuşan Anavatan Partisi Söke İlçe Başkanı Ömer Bıçakçı camia olarak birlik ve beraberlik içinde her zaman yarın seçim varmış gibi hazır oldukları mesajını verdi.Yapılan seçimler sonunda Ömer Bıçakcı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu;Süleyman Davas, Ahmet Cumhur Sakız, Hatice Alhara Uzel,Hüsmen Toptay,Refik Biner, Saadet Yavuz, Mehmet Çınar, Salih Çelik,Ayla Kuru, Mehmet Yörük, Hüseyin Akbacak, Murat Özçam, Özgür Atacan, Fatih Beyazoğlu'ndan oluştu.

(LT-İK-YK)

26.03.2007 18:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title