Haberler

Alparslan Türkeş'in Vefatının Yıl Dönümü

MHP İl Başkanı Yeniçeri: "Başbuğumuz, Hakk'ın rahmetine kavuştuğu son ana kadar davasına, Türk milletine ve Türk dünyasına hizmet etmeye devam etmiştir"

MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, "Başbuğumuz, Hakk'ın rahmetine kavuştuğu son ana kadar davasına, Türk milletine ve Türk dünyasına hizmet etmeye devam etmiştir" dedi.

Yeniçeri, Alparslan Türkeş'in vefatının 17. yılı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, tarihi gelenekleri açısından merhum Türkeş'i en iyi anlatan ve tanımlayan sıfatın "Başbuğ" olduğunu belirtti.

Türkeş'in, "Türk dünyasının başbuğu" unvanını, sahip olduğu meziyetler ve yerine getirdiği hizmetler açısından bakıldığında, en çok hak eden tarihi kişiliğe sahip olduğunu ifade eden Yeniçeri, "Dünyada hiçbir büyük ve önemli iş, yüreği ülke sevdasıyla yanıp tutuşmayan, hiç cefa çekmemiş ve inanmadığı şeyleri savunmuş politikacılarca başarılmış değildir. Büyük davalar, tehlikelere ve zorluklara cesaretle göğüs geren, ömrü boyunca yılmamış, inançlı ve azimli insanların liderliği altında başlamış ve başarılmıştır. Başbuğumuz, Hakk'ın rahmetine kavuştuğu son ana kadar davasına, Türk milletine ve Türk dünyasına hizmet etmeye devam etmiştir" ifadelerini kullandı. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

MEHMET FEVZİ YENİÇERİ Alparslan Türkeş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title