Haberler

Akbük Altyapı ve Kanalizasyon Çalışmaları Tamamlandı

Güncelleme:

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Didim Belediyesi ortaklığında yürütülen Akbük altyapı ve kanalizasyon çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Üstyapı çalışmalarının başlamasıyla birlikte Akbük modern bir görünüme kavuşacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ve Didim Belediyesi ortaklığında yürütülen Akbük altyapı ve kanalizasyon çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Çalışmaları sona ermesiyle başlayacak üstyapı çalışmaları, Akbük'ü modern bir görünüme kavuşturacak.

Çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, "Akbük'te Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz altyapı çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Akbük'e üstyapı çalışmaları gerçekleştireceğiz. Başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim Belediyesi Aydın Akbük Didim Yerel Haberler Belediye Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title