Haberler

AK Parti'li Vekiller Kulp'ta Taziye Ziyaretinde Bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekilleri Cuma İçten, Mine Lök Beyaz, Oya Eronat ve M.Süleyman Hamzaoğulları, Mine Lök Beyaz'ın konvoyunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Cüneyt Güngör'ün taziyesine...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekilleri Cuma İçten, Mine Lök Beyaz, Oya Eronat ve M. Süleyman Hamzaoğulları, Mine Lök Beyaz'ın konvoyunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Cüneyt Güngör'ün taziyesine katıldı.

Kulp ilçesi nüfusuna kayıtlı Mehmet Cüneyt Göngör, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmesi üzerine cenazesi, dün akşam memleketi Kulp'a getirilerek merkez mezarlığına defnedildi.

Belediye binası altında bulunan taziye evine gelen AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Cuma İçten, Mine Lök Beyaz Oya Eronat ve Mehmet Süleyman Hamzaoğulları ile AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, İlçe kaymakamı Mehmet Maraşlı, AK Parti Kulp İlçe Başkanı Veysel Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Göngör'ün babası Faik Göngür ve yakınlarına başsağlığı dileyen vekiller, ailenin acısını paylaştı.

Vekiller daha sonra Halk Eğitim Müdürlüğü çok amaçlı salonunda düzenlenen AK Parti Kulp İlçe Danışma Meclis toplantısına katılarak partilerle bir araya geldi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cuma İçten Diyarbakır Ak Parti Kulp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title