Haberler

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak Açıklaması

Ak Parti Edremit Belediye Başkan adayı Özkan Kostak, Kızılkeçili köyünde halka hitap ederek vatandaşla kucaklaştı.

Ak Parti Edremit Belediye Başkan adayı Özkan Kostak, Kızılkeçili köyünde halka hitap ederek vatandaşla kucaklaştı. Kostak, Edremit'in kaybedecek zamanı olmadığını belirterek 'Ya duracak, ya da bizimle koşacak'dedi.

Beraberinde Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, İl genel meclis üyeleri Ümmet Gökdağ, İsmail Doğdu ve Belediye Meclis üyesi Dr. Yücel Güner ve partililerle birlikte köy kahvehanesinde halka hitap etti.

Projelerini anlatan Kostak, zeytinciliğin sorunlarını ve Edremit'in sıkıntılarını çok iyi bildiğini söyleyerek, "Güre'de 27 yıldır yapılanları görmek için oraya bir gitmeniz yeterli. Muhtarlık döneminden kalan yollar. Arıtması, alt yapısı, yolları olmayan, karanlıkta kordonu bulunan, denize girilmeyen yerler. Ak Parti ile köylerimiz çağ atlarken belediyesi olan yerin durumun hali ortada. Edremit ne olur, artık kaybetmesin, yerinde saymasın. Koşsun. Bu ancak Ak Parti Belediyecilik ile tanışması ile mümkün olur. İlçemizde üniversite gelsin. Hizmet gelsin."diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Özel Ak Parti Kadıköy Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title