Haberler

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen: "Edirne'nin Kazanan Taraf Olma Vakti...

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen, Kapıkule Sınır Kapısı'nı ziyaret etti.

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen, Kapıkule Sınır Kapısı'nı ziyaret etti. Tüm hemşehrilerinin kalplerine dokunmanın her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Günşen, daima halkla iç içe olacağını belirtti.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü personeliyle bir araya gelen Ahmet Günşen, gün içinde Kapıkule Gar Müdürü İsmail Asar ile görüşüp, Kapıkule Sınır Kapısı'nda bekleyen kamyon ve TIR sürücüleriyle sohbet etti.

Projeleriyle birlikte Edirne'yi uçurmak için yola çıktıklarını anlatan Prof. Dr. Günşen, "Üç farklı medeniyetten miras kalan Edirnemiz, kendine eş değer illere göre maalesef çok geride kalmıştır. Edirne'nin ortak akıl ile gelişeceğine ve bu kayıpların kısa sürede giderileceğine inanıyorum. Projelerimle Edirne'yi yeniden ayağa kaldırmak için hazırım. Halkımız da teveccüh buyururlarsa 30 Mart'tan sonra Edirne'mize hizmet için çalışacağım. Bu süreçten sonra Edirne'de büyük bir değişim rüzgarı esecek. Edirne'nin kaybeden taraf olmak değil, kazanan taraf olma zamanı çoktan geldi" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Bölgesi Ahmet Günşen Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title