Haberler

Ak Gençlik'ten Hastane Yöneticilerine Ziyaret

AK Parti Salihli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Varol ve üyeleri, Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Gökhan Gürsoy ile Hastane Müdürü Adem Arslan'ı ziyaret etti.

AK Parti Salihli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Varol ve üyeleri, Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Gökhan Gürsoy ile Hastane Müdürü Adem Arslan'ı ziyaret etti.

AK Partili gençler, hastane yönetimine yeni görevinde başarılar diledi. Başhekim Gürsoy ile Müdür Arslan'da ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Varol, "Salihli özellikle sağlık alanında bölgede önemli bir konuma geldi. Salihli Devlet Hastanesi bölge hastanesi konumunda çevre il ve ilçelerden binlerce vatandaş şifa bulabilmek için Salihli Devlet Hastanesi'ne geliyor. Ayrıca Salihli'de 3 adet de özel hastane bulunuyor. Dolayısıyla Salihli Ege Bölgesi'nde adeta sağlık üssü konumunda ve bu noktada siz değerli yöneticilerimize önemli görevler düşüyor" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökhan Gürsoy Ak Parti Salihli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title