Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcıları Hakkari'yi Ziyaret...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcıları Mehmet Cengiz Yücedal, Bedri Ünal ve beraberindekiler Hakkari'yi ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcıları Mehmet Cengiz Yücedal, Bedri Ünal ve beraberindekiler Hakkari'yi ziyaret etti.

Van'dan Hakkari'ye gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Yardımcıları Mehmet Cengiz Yücedal, Bedri Ünal, Proje Değerlendirme Daire Başkanı Esma Tekinarslan, Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi Oya Hasken ve Sosyolog Mustafa Koçancı, Hakkari ASP İl Müdürü Abdulbaki Aydın, Hakkari Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Mehmet Sait Abdullahoğlu ve bazı kurum amirleri tarafından karşılandı.

Genel müdürler ve beraberindekiler Aile Destek Merkezleri ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılmış olan Adile Sultan Kız Yurdunu ziyaret ettiler. Daha sonrada ilçelerdeki Aile Destek Merkezlerini ziyaret eden heyet vatandaşlarla bir araya gelerek kadınların yaşamış olduğu sorunlar ile Aile Destek Merkezleri hakkındaki düşünceleri ve bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcıları Mehmet Cengiz Yücedal ve Bedri Ünal. Kadınlarla sohbetlerinde hayatın her alanında sizi büyük güzelliklerle buluşturmak bizim yegane gayemizdir dediler.

Aile Destek Merkezindeki kadınların zamanını iyi değerlendirmeleri için bir fırsat olduğunu ifade eden Yücedal ve Ünal,"Evde olsaydınız televizyon karşısında boşuna zaman harcayacağınıza burada zamanınızı güzel bir şekilde değerlendirerek bir şeyler öğreniyorsunuz. Burada aldığınız eğitim çocuklarınıza ve ailenize destek olacaktır. Bu arada etkinliklere katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Cengiz Yücedal Hakkari Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title