Haberler

Ahlat'ta Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri

Bitlis'in Ahlat İlçesinde, Okul Öncesi Eğitime Dikkat Çekmek Amacıyla Düzenlenen 'Okul Öncesi Eğitim Şenliği' Kapsamında Minik Çocuklar İlçedeki Kurum Amirlerini Makamlarında Ziyaret Ettiler.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde, okul öncesi eğitime dikkat çekmek amacıyla düzenlenen 'Okul Öncesi Eğitim Şenliği' kapsamında minik çocuklar ilçedeki kurum amirlerini makamlarında ziyaret ettiler.

Bu yıl 21-31 Mayıs tarihleri arasında kutlanan şenlikler sürüyor. Anasınıfı öğrencileri, guruplara ayrılarak ilçedeki resmi kurum amirlerini makamlarında ziyaret etti. Bu kapsamda Alparslan İlköğretim, Şehit Sümmani Görgen YİBO ve Bayındır ilköğretim okulu öğrencileri öğretmenlerinin nezaretinde Ahlat Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez'i de makamında ziyaret ziyaret ettiler. Miniklere makamında içecek ikram eden Gülmez, kendisinin de eskli bir öğretmen olduğunu belirterek, okul öncesi eğitimin önemine değindi. Gülmez; "Çocuklarımıza kaliteli eğitim sunmak istiyorsak onlara önce okul öncesi eğitimi sağlamalıyız. İlçemizde okul öncesi eğitimde büyük mesafeler kaydedildi. Çocuklarımızın okul öncesi aldıkları eğitim onların eğitim seviyelerini yükseltecek. Böylece rahat ve hazırlanmış bir şekilde okullarına, öğrenim görmelerine olanak sağlayacak" dedi.

Başkan Gülmez, belediyenin yapısı ve çalışması hakkında kısa bilgi de verdiği öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

(GA-MET-Y)

23.05.2007 16:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title