Haberler

Ağaç Kesme ve Boylama Operatörlüğü Kursu

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında ‘Ağaç Kesme ve Boylama Operatörlüğü’ kursunu başarıyla bitiren 38 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında 'Ağaç Kesme ve Boylama Operatörlüğü' kursunu başarıyla bitiren 38 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Adana Orman Bölge Müdürlüğü, Pos İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Dölekli köyünde düzenlenen törene, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, İşletme Müdürü Atilla Özalp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktaş, İlçe Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Biberli, kursiyerler ve Dölekli köyü sakinleri katıldı.

Burada konuşan Bölge Müdürü Acer, önümüzdeki yıllarda ağaç kesme ve boylama operatörü sertifikası olmayanların orman işlerinde çalışamayacağına dikkat çekerek, "Bu bakımdan almış olduğunuz sertifikaların önemi çok büyük, Bölge Müdürlüğümüze bağlı bu sertifikaları alan ikinci köysünüz, hepinize hayırlı olsun" diye konuştu. Acer, ayrıca orman işçiliği yapan tüm kursiyerlerin kişisel koruyucu malzemelerini kullanmadan ormanda çalışmamaları gerektiğini vurgulayarak, eğitimde emeği geçenlere teşekkür etti.

Belediye Başkanı Akgedik ise "İlçemizde kesim işleri çok yoğun, bundan sonra köylülerimiz daha verimli ve güvenli çalışacak, eğitimin öncelikle Aladağ köylerinde başlaması bizler için daha da sevindirici, Bölge Müdürü Abdurrahman Bey başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı. Eğitimden duydukları memnuniyeti dile getiren kursiyerler emeği geçen herkese teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman Genel Müdürlüğü Abdurrahman Acer Yerel Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title