Haberler

Afyonkarahisar Dinar'da afet ve acil durumlarla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde kamu kurum ve kuruluşları ile muhtarlara yönelik afet ve acil durumlarla ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda afet yönetim sistemi, geçmişte yaşanan afetlerden çıkarılan dersler ve ilçe afet planı hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde kamu kurum ve kuruluşları ile muhtarlara yönelik afet ve acil durumlarla ilgili bilgilendirme toplantısı Kaymakam Kemal Duru ve İl AFAD Müdürü Mehmet Buldan'ın katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda Buldan, Dinar ilçesinde geçmişte yaşanan afetlerden bahsederek alınması gereken tedbirler ile günümüzde uygulanan afet yönetim sistemi ve 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden çıkarılması gereken derslerden bahsetti. Toplantıda ayrıca, İl AFAD Müdürlüğümüz personeli Şef Ramazan Yılmaz tarafından Dinar ilçe afet planı hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Buldan, toplantı sonrası Kaymakam Kemal Duru'yu makamında ziyaret ederek ilçede arama kurtarmaya yönelik gönüllü bir arama kurtarma ekibi kurulması konusunda görüş alış verişinde bulundu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Deprem Yerel Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title