Haberler

Adıyaman'da 260 Adet Fidan Toprakla Buluşturuldu

Güneydoğum Derneği tarafından organize edilen ve Adıyaman’da faaliyet gösteren birçok kadın derneklerinin de katılımıyla, 4K Projesi Ağaç dikme etkinliği kapsamında Adıyaman’da 260 adet fidan toprakla buluşturuldu.

Güneydoğum Derneği tarafından organize edilen ve Adıyaman'da faaliyet gösteren birçok kadın derneklerinin de katılımıyla, 4K Projesi Ağaç dikme etkinliği kapsamında Adıyaman'da 260 adet fidan toprakla buluşturuldu.

Güneydoğum Derneği tarafından organize edilen ve Adıyaman'da, faaliyet gösteren birçok kadın derneklerinin de katılımıyla "4K Projesi Ağaç Dikme" etkinliği kapsamında Adıyaman'a bağlı Bebek Köyü yakınlarında bulunan Atatürk Barajı kıyısına 260 adet fidan dikildi. 260 adet fidanın dikilmesi sonrasında katılımcılar, Adıyaman'a, bağlı AK Pınar Köyü'nde köyde yaşayan kadınlarla bir araya geldi. Köyde, burada Kırsal Kalkınmada Kadının Gücü Çalıştayı düzenlendi. Ak Pınar Köyü'nde düzenlenen Kırsal Kalkınmada Kadının Gücü Çalıştayı'na, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Güneydoğum Derneği Başkanı Duygu Sucuka, Adıyaman'da, faaliyet gösteren kadın dernekleri temsilcileri ile üyeleri, AK Pınar Köyü Muhtarı Fevzi Şahin, Bebek Köyü Muhtarı Şükrü Kaya ve vatandaşlar katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Bebek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title