Haberler

Adana Valisi Büyük'ten Şehit Ailelerine Ziyaret

Adana Valisi Mustafa Büyük, Ceyhan ilçesinde şehit ailelerini ziyaret etti.

Adana Valisi Mustafa Büyük, Ceyhan ilçesinde şehit ailelerini ziyaret etti.

Vali Mustafa Büyük, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu şehit olan jandarma er Şahabettin Atak'ın Belediye Evleri Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti.

Büyük, şehide Allah'tan rahmet, ailesine de başsağlığı dileyerek, "Devletimiz kendisine hizmet edenlerin sonuna kadar yanında yer alır. Bunlar da şehidimiz ve ailesi bu manada örnek bir duruş sergiliyor. Sabır ve başsağlığı diliyoruz" dedi.

Baba Süleyman Atak ise ziyaretten dolayı Vali Büyük'e teşekkür ederek, "Vatan sağ olsun" dedi.

Vali Büyük, daha sonra 20 Mart 2014'de Niğde'de silahlı saldırı sonucu şehit olan polis Adem Çoban'ın Dokuztekne Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti.

Ceyhan Müftüsü Nazmi Söğüt tarafından yapılan duanın ardından Vali Büyük, şehidin babası Mevlüt ve annesi Zeynep Çoban'a başsağlığı diledi.

Büyük, burada yaptığı konuşmasında, vatan uğruna şehit olan Adem Çoban'ın ailesine her zaman destek olacaklarının altını çizdi.

Çoban ailesine her türlü yardımın yapıldığını, şehidin anne babasına ev yaptırdıklarını dile getiren Büyük, şöyle konuştu:

"Şehidimizin eşi ve çocuklarına maddi manevi her konuda desteklerimiz sürmektedir. Anne ve babasının ev ihtiyacı ortaya çıkınca yine herkesin katkısıyla yeni bir ev yapılmış oldu. Onlar için de elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Vatan uğruna şehit olanlar bizim gururumuzdur. Aileye Allah sabırlar versin."

Baba Mevlüt Çoban ise ziyaretten ve desteklerinden dolayı Vali Büyük'e teşekkür etti.

Vali Büyük, daha sonra şehit yakınlarının çocuklarına oyuncak dağıttı.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Büyük Adem Çoban Ceyhan Yerel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

title