Haberler

Adana'da, İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Hayır Çarşısı Açıldı

Toros Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği'nce maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yararına hayır çarşısı açıldığı bildirildi.

Toros Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği'nce maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yararına hayır çarşısı açıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, geleneksel olarak düzenlenen hayır çarşısının açılışını Vali Hüseyin Avni Coş yaptı. Galleria Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen açılışa Vali Coş'un yanı sıra Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, hayırseverler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Coş, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve 4 yaşındaki Elif Yılmaz'ın İstiklal Marşı'nı okuması ile başlayan törende yaptığı konuşmada, hayırseverlerin ilim ve irfan hizmetlerine sağladıkları maddi ve manevi katkının önemine dikkati çekti.

Toplumsal yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma duygularının, bu hayır çarşısı ile pekiştirildiğini bildiren Coş, "Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, dayanışmamızı arttıran bu tür etkinliklerin ilimizde artarak sürmesini diliyor, bir araya geldiğimiz tüm hayırseverlere ve Toros Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği'nin değerli başkan ve üyelerine bu geleneksel etkinliklerinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Vali Coş, daha sonra hayır çarşısında stantları gezip, alışveriş yapan vatandaşlar ile sohbet etti. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Yüksel Karadağ Hüseyin Avni Coş Yüreğir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title