Haberler

6. Şemsi Denizer Madenciler Yol Koşusu Yapıldı

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (Gsim) Atletizm İl Temsilciliği'nin Maden İşçileri Eğitim ve Spor Vakfı Katkılarıyla Düzenlediği Şemsi Denizer Madenciler Yol Koşusu'nun 6'ncısı Yapıldı.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) Atletizm İl Temsilciliği'nin Maden İşçileri Eğitim ve Spor Vakfı katkılarıyla düzenlediği Şemsi Denizer Madenciler Yol Koşusu'nun 6'ncısı yapıldı.

7 kategoride yapılan 6. Şemsi Denizer Madenciler Yol Koşusu'nda yarışmaları Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramazan Denizer, Maden İşçileri Eğitim ve Spor Vakfı Başkanı ve GMİS Genel Başkan Yardımcısı Rahmi Yaman, GMİS Genel Merkez ve Şubeler Yöneticileri ile eğitimci-spor adamı Can Polat Pamay başlattı.

GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer, “Rahmetli ağabeyim Şemsi Denizer'i anmak amacıyla bu yarışmaları her yıl yapıyoruz. Rahmetli Şemsi Denizer de çok iyi bir sporcuydu. Bu tür yarışmaların gelecek için başarılı sporcular yetiştirilmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile değerli öğretmenlerimize GMİS ve Maden İşçileri adına teşekkür ediyor, genç sporcularımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Maden İşçileri Eğitim ve Spor Vakfı Başkanı Rahmi Yaman ise, “Vakfımızın kurucusu, maden işçilerinin ve Zonguldak'ın gurur duyduğu Rahmetli Genel Başkanımız Şemsi Denizer'in anısına layık olabilmek için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için çalıyoruz. Sporcularımıza, onlara emek veren öğretmelerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Gelecekte başarılı sporcular yetiştirmenin önemine dikkat çeken GSİM İl Müdürü Halit Çalıoğlu, “Bu yıl Şemsi Denizer anısına düzenlediğimiz yarışmaların altıncısını gerçekleştirdik. Spora verdikleri destek ve sponsor olmalarından dolayı Maden İşçileri Eğitim ve Spor Vakfı ile GMİS yöneticilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Yarışmada, Küçük Kızlarda Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu öğrencisi Büşra Acar birinci, Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu öğrencisi Esra Yüksel ikinci, Kuva-i Milliye İlköğretim Okulu öğrencisi Nezaket Çavuşoğlu üçünü oldu. Küçük Erkeklerde, Köksal Toptan İlköğretim Okulu öğrencisi Hasan İpek birinci, Barbaros Kutlutaş İlköğretim Okulu öğrencisi Berkay Alabaş ikinci, Kuva-i Milliye İlköğretim Okulu öğrencisi Doğuş Çolak üçüncü oldu. Yıldız Kızlarda, Kuva-i Milliye İlköğretim Okulu öğrencisi Seval Bekçi birinci, Eğerci İlköğretim Okulu öğrencisi Nesrin Özkök ikinci, Eğerci İlköğretim Okulu öğrencisi Atike Sarp üçüncü oldu. Yıldız Erkeklerde, Kuva-i Milliye İlköğretim Okulu öğrencisi Umut Koçaklı birinci, Eğirci İlköğretim Okulu öğrencisi Onur Karaalp ikinci, Köksal Toptan İlköğretim Okulu öğrencisi Birol Aygün üçüncü oldu. Genç Kızlarda, Kız Meslek Lisesi öğrencisi Özge Akkaş birinci, Kız Meslek Lisesi öğrencisi Gizem Soykurum ikinci, Uzunmehmet Lisesi öğrencisi Özlem Altunkaya üçüncü oldu. Genç Erkeklerde, Uzunmehmet Lisesi öğrencisi Hayri Koçaklı birinci, Endüstri Meslek Lisesi öğrenci Özkan Temel ikinci, Uzunmehmet Lisesi öğrencisi Mehmet Kuru üçüncü oldu. Büyük Erkeklerde, İhsan Özden birinci,, Nahit Zülfikar ikinci, Utku Duman üçüncü oldu. Yarışmaların ardından dereceye girenlere Maden İşçileri Eğitim ve Spor Vakfı tarafından sağlanan ödülleri verildi. Dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgelerinin yanı sıra birer eşofman takımı hediye edildi.

Dereceye giren sporculara ödülleri ile organizasyona katkı sağlayanlara plaketlerini GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer, Maden İşçileri Eğitim ve Spor Vakfı Başkanı ve GMİS Genel Başkan Yardımcısı Rahmi Yaman, Gençlik ve Spor İl Müdürü GSİM Halit Çalıkoğlu, GMİS Genel Başkan Yardımcısı Dursun Oğuz, GMİS Genel Sekreteri Mustafa Dağlıoğlu, GMİS Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, GMİS Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Ramis Muslu, GMİS Genel Eğitim Sekreteri Eyüp Alabaş, Serap Köksal, GMİS Şubeler Başkan ve yöneticileri ile Vakıf Müdürü Necmettin Kapucuoğlu verdi.

Maden İşçileri Eğitim ve Spor Vakfı tarafından yarışmalara katkı sağlayan GSİM İl Müdürü Halit Çalıkoğlu'na, Atletizm İl Temsilcisi Gökhan Köksal, beden eğitimi öğretmenleri ile yarışmalar sırasında görev yapan sağlık ve emniyet personeline teşekkür plaketi verilirken, GSİM İl Müdürlüğü tarafından atletizm sporuna verdikleri katkı nedeniyle GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer, Maden İşçileri Eğitim ve Spor Vakfı Başkanı Rahmi Yaman'a birer teşekkür plaketi verildi.

(ET-ET-Y) 29.04.2008 15:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title